Tarrat ja tulosteet

Meiltä onnistuu tarrat ajoneuvoihin, veneisiin, ikkunoihin, valomainoksiin, messuille, kyltteihin – kaikkialle, missä näkyvyyttä tai opastusta tarvitaan. Materiaalina sään ja UV-valon kestävät tarrat ja tummennuksiin laadukkaat kalvot. Teemme myös kaikenlaiset laite-, tuote- ja konemerkinnät sekä linssitarrat.
Tulostus onnistuu niin pieneen kuin suureenkin kokoon, ulko- ja sisäkäyttöön, monille eri materiaaleille, kuten tarralle, kankaalle, valomainoskalvolle, paperille, roll up-telineisiin ja pressulle. Jälkikäsittelymahdollisuuksia on monia, mm. laminointi, linssitys ja muotoon leikkaus sekä pohjustus eri materiaaleille vaikkapa levylle tai suoraan auton kylkeen.
Teemme myös erilaiset liike- ja opastekyltit suunnittelusta asennukseen, kuten nimikilvet, mainostaulut, opasteet, työmaataulut, niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Materiaaleina voi olla vaikka muovi, alumiini, teräs tai pintakäsitellyt puumateriaalit.

Suunnittelu ja toteutus

Teemme töitä suunnittelusta asennukseen asti, huolehtien että asiakkaan tarpeet täyttyvät, oli kysymys sitten auto- tai ikkunateippauksista, kilvistä tai vaikka käyntikorteista. Jatkamme ideanne suunnitelmaksi tai toteutamme valmiin suunnitelman.